IZRADA WEB STRANICA

Izrada stranica za privatne apartmane i kuće za odmor

movens.info
PONUDA ZA IZRADU WEB STRANICE - opći uvjeti
Dinamičke web stranice za promociju privatne turističke ponude izrađujemo u HTML jeziku, koristeći JavaScript, PHP, CSS i MySQL baze podataka.
To Vam vjerovatno ne znači ništa, ali za poznavaoca određuje strategiju razvoja aplikacije zasnovanu na standardnom personaliziranom pristupu svakom rješenju korištenjem moderne informatičke tehnologije.
Ne koristimo WordPress ni CMS platforme, koje su razvijene za one koji se prvenstveno žele baviti sadržajem, a nisu dovoljno upućeni u tehnologiju. Umjesto CMS podrške, razvili smo vlastiti sustav održavanja i izmjene sadržaja stranice, koji korisniku omogućava da bez posebnih znanja mijenja slike, cjenike, kalendare zauzetih termina i slično. Sustav je zaštićen od zloupotrebe korisničkom lozinkom koju dostavljamo vlasniku, a on je sam može promjeniti.
Nakon iskazanog interesa za izradu web stranice, korisnik mora odabrati jezik osnovne stranice, te ako želi sugerirati domenu koju treba naručiti. Kao pomoć možete koristiti program koji provjerava koje domene su trenutno slobodne. Poželjno je da domena sadržava kombinaciju imena destinacije i tipa smještaja na osnovnom jeziku stranice (napr. vila-bracka-mirca.info ili apartment-vesna-opatija.com). Radi kratkoće bi bilo bolje da u domeni nema imena objekta ali većina takvih domena je već zauzeta.
Ako već imate zakupljenu domenu, obratite nam se e-mailom pa ćemo to komentirati.
na početak izrade

PROCJENA CIJENE IZRADE
Ovdje za nekoliko minuta možete procijeniti koliki bi bio trošak izrade Vaše web stranice. Već smo spomenuli cijenu od 799 kuna? Da, ostajemo pri tome za našu osnovnu ponudu:
 • Dizajn osnovne (home) stranice sa Vašim tekstom na odabranom jeziku
 • Izrada početne stranice na još 3 jezika po izboru (talijanski, engleski, njemački, poljski...) pored hrvatskog
 • Kreiranje Google mapa za destinaciju, užu lokaciju i mikrolokaciju sa prikazom kuće i plaže
 • Podaci o objektu (sadržaji, oprema, udaljenosti, fotografije)
 • Do 4 smještajne jedinice (apartmana, sobe), više uz nadoplatu 50 kn / jedinici
 • Podaci o svakoj smještajnoj jedinici (apartman, soba) posebno (pozicija, sadržaji, oprema, usluge, fotografije)
 • Cjenik i kalendar raspoloživosti za svaku jedinicu
 • Neograničeni broj slika za svaku jedinicu u posebnim Galerijama (male slike, povećanje nakon klika)
 • Stranica partnerskih linkova sa jednostavnim održavanjem
 • Upitnik za slanje e-mail upita ili rezervacija
 • Grupa programa za administriranje stranice (lozinke, kalendari, cijene, izmjene opreme i sadržaja)
 • Stručna izrada stranice bez HTML i CSS sintatičkih grešaka (W3C atest)
 • Optimizacija za internet tražilice (title, meta tagovi, H1, alt, keywords, description)
 • Administriranje i izbor domene i hostinga na kvalitetnom serveru
 • Vrijeme izrade 14 dana od aktivacije domene
 • Održavanje i manje izmjene 1 godinu besplatno
 • Podmira računa tek nakon završetka izrade stranice


 • NAPOMENA: U ovu cijenu nije uračunat trošak najma domene i servera (oko 210 kuna godišnje). Nakon dogovora korisniku šaljemo račun kvalitetnog hosting providera za uplatu spomenutog troška.
  Podmirom tog računa smatramo da je postignut dogovor o izradi stranice, te od toga datuma teče rok za realizaciju posla. Račun zaduženja za izradu stranice prema gornjoj specifikaciji, dobiti ćete na kućnu adresu tek kada Vam stranicu predamo na korištenje.
  Na početak izrade

  DODATNE MOGUĆNOSTI UZ NADOPLATU
  Naša OSNOVNA ponuda vjerovatno zadovoljava većinu potreba Vaše propagandne kampanje.
  Dodatno možemo na zahtjev ponuditi i slijedeće:
 • Svaki dodatni jezik sa prevođenjem uvodnog teksta naplaćujemo 190 kuna
 • Izradu opisa destinacije Vašeg mjesta naplaćujemo 190 kuna za osnovni odabrani jezik
 • Dodatni opis destinacija naplaćujemo 150 kuna za ostale odabrane jezike
 • Obavijest o pristiglom upitu putem SMS poruke naplaćujemo 100 kuna (2 godine, bez ograničenja)
 • na početak izrade

  ZAŠTO TAKO NISKE CIJENE?
  Da, to je pravo pitanje.
  Cijene za izradu web stranica sa svim sadržajima koji su nabrojeni, za dinamičku profesionalnu stranicu sa jednostavnim održavanjem i garantiranom stručnom podrškom nekoliko puta su manje od onih tržišnih.

  Kako je to moguće?

  Čitava mudrost je u tome da iza pokretača ove akcije leži 40-ak godina rada u vrhunskim informatičkim tvrtkama od toga posljednjih desetak godina na razvoju turističkog web portala. Poslije tolikog vremena, iza nas su tisuće programa i skripti, dio kojih je objedinjen u jedinstveni projekt koji nam omogućava da korištenjem brojnih servisnih programa - alata relativno brzo postavimo kostur web stranice, koji se onda personalizira i dizajnerski dotjeruje prema potrebi korisnika.
  Uostalom, mogli ste primjetiti, da u strukturi troškova najveći iznos otpada na troškove prevođenja na strane jezika, a to je posao koji smo prisiljeni naručivati od vanjskih suradnika, profesionalnih tvrtki za prevođenje.

  Veliki trud je uložen i u razvoj programa koji buduće korisnike intervjuiraju, radi prikupljanja podataka o objektu, smještajnim jedinicama, lokaciji i željama vlasnika. Ti se podaci pohranjuju u naše baze podataka da bi ih onda koristili najprije za izradu DEMO verzije, a nakon konačnog dogovora, za izradu konačne web stranice.

  Time je rizik korisnika od "kupovine mačka u vreći" sveden na nulu, jer mu predstavljamo proizvod upravo onako kakav će izgledati nakon predaje na korištenje.
  na početak izrade

  KAKVE SU GARANCIJE?
  Nažalost osim svega što smo do sada napisali, drugo je teško dodati.
  Ono što Vam sigurno nećemo garantirati je prvo mjesto na Google tražilicama za najtraženije ključne riječi.
  Kao primjer, dok nastaje ovaj tekst, probali smo ključnu frazu "apartman Trogir" ukucati na Google tražilicu i nakon 0.44 sekunde dobili ponuđeno 1.110.000 odgovora.
  Bilo bi stvarno neodgovorno garantirati da ćete baš Vi "isplivati" među prvih nekoliko rezultata, bez obzira na naš trud i da ne budemo preskromni, na iskustvo i stručnost.
  Plasman na tražilicama nije samo rezultat stručnosti, potrebno je i vrijeme, pa i "nos" da se pogodi koji elementi Google-ovog algoritma u datom trenutku su na najboljoj cijeni. Ti algoritmi se drže u tajnosti i stalno se mijenjaju, tako da nikad ne znate kada će važniji biti sadržaj URL (web adresa), ključnih riječi, naslova, ili opisa slika.
  Ni to nije sve, lakše se izboriti za visoki plasman apartmanima u recimo Sreseru na Pelješcu, nego u Dubrovniku ili Splitu, gdje je konkurencija neusporediva. Pored toga ROBOTI koji posjećuju sve stranice radi indeksiranja, veliku pažnju posvećuju poveznicama (linkovima) koji sa drugih stranica "ciljaju" na Vašu. Što je veći kvalitet te vanjske stranice, vaša web stranica dobiva više "bodova" za plasman.
  Taj rezultat može se postići pišući članke na raznim blogovima ili specijaliziranim stranicama, komentare o Vašem smještaju na raznim forumima, stavljajući poveznice u Vaše Facebook ili Tweeter stranice ili jednostavno dogovarajući razmjenu linkova sa drugim vlasnicima turističkih stranica.

  To međutim nije predmet ove naše ponude, premda ćemo Vam rado pomoći savjetom ili objašnjenjem.
  na početak izrade

  PONUDA ZA IZRADU WEBSTRANICA

  POVOLJNA CIJENA IZRADE

  OGLAS

  OGLAS