IZRADA WEB STRANICA - prijava

www.apartmani-izrada-webstranica.com
zaglavlje
Poštovani

Na ovoj stranici se možete prijaviti kako bi testirali našu ponudu za izradu web stranice za Vaš turistički objekt. Ako ste već registrirani, na Vašu e-mail adresu adresu je poslana poruka sa dodijeljenom korisničkom šifrom i lozinkom za prijavu. Ako ste zagubili te podatke, pošaljite nam upit na IZGUBLJENI PODACI, pa ćemo Vam poslati traženu informaciju.
Registriral ste ali ne nalazite poruku sa podacima za prijavu - provjerite ostale pretince (spam, tresh, junk) u Vašem pretincu elektroničke pošte.

Ako ste ovdje prvi put i želite testirati našu ponudu, morate se najprije registrirati, kako bi se Važi podaci mogli razlikovati u bazi podataka od drugih zainteresiranih korisnika. U tom slučaju odaberite REGISTRACIJA i slijedite daljnje upute.

Uvjereni smo da za svakog korisnika možemo ponuditi rješenje primjereno njegovim željama i potrebama. Ako Vaše potrebe izlaze iz okvira ove ponude, molimo Vas da nam se obratite telefonom ili mailom, rado ćemo razmotriti Vaše želje i uputiti Vam odgovarajuću ponudu.

S poštovanjem

MOVENS.INFO
Ivan Mosettig, dipl.ing.el.
OSNOVNA PONUDA
WEB STRANICA
ZA 799 KUNA?
USPJEŠNO POSLANA PORUKA
Potvrdu potražite u Vašem
pretincu elektroničke pošte.

[zatvori]
-
[zatvori]